Lelepleztük! Hogyan készül az örökrózsa? Interjú az örökrózsákról

Lelepleztük! Hogyan készül az örökrózsa? Interjú az örökrózsákról

Interjú a La Roserie cég munkatársával.

- Milyen rózsából készítik az örökrózsáikat?

- Kevesen tudják, hogy a jelenleg ismert leggyönyörűbb, és a legjobb minőségű rózsa Ecuadorban terem. Mi, a La Roserie-nél, mertünk nagyot álmodni, és ezt a rózsát vettük alapanyagul.

- Pontosan hogyan is készül?

- Ez eléggé különleges, azt hiszem. Minden termékünk egy speciális, titkosított eljárási folyamaton megy keresztül, aminek eredményeképp évekig megőrzik frissességüket. A hagyományos rózsákkal ellentétben a La Roserie örökrózsái nem hervadnak el.

- Nem hervadnak el? Meddig?

- Átlagosan 2-3 évig. Akár 4-5 évig is élhetnek.

- És ennek mi a feltétele?

- Csak ne tegye ki közvetlen napfénynek, és nedvességnek.

- Önök elég professzionálisan űzik a mesterséget. Mi a titkuk?

- Szakmai tapasztalat, elhivatottság. Mi már pontosan képben vagyunk az örökrózsa minden porcikájával, és folyamatosan a tökéletességre törekszünk. 

 

A La Roserie örökrózsái megtalálhatók itt: https://laroserie.hu/

Vissza a blogba